Varenummer: 402008000

SF®-Sten 8 cm Grå Kurvesæt

  • CheckmarkCreated with Sketch. Skarpkantet

Skaffevare

Kontakt os

  • Få et tilbud på projektet
  • Vi sidder klar til at hjælpe
  • Mulighed for specialløsninger
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

SF®-Sten er en klassiker inden for overfladebelægning. Stenene danner et elastisk asymmetrisk forbandt, hvor hver enkelt sten holdes fast af nabostenene, så alle trykpåvirkninger fordeles over et større areal. Stenen er en stærk, holdbar og prisbillig løsning, som er ideel til maskinlægning. 

Selve SF®-Stenens form blev udviklet i Tyskland i 1950’erne og har siden vundet stor anderkendelse pga. stenens simple låseeffekt. Denne effekt opnås som følge af stenens udformning og forbandt. Belægningen bør lægges sådan, at trafikken hovedsageligt foregår på tværs af stenen. 

Anvendelse af SF®-sten

SF®-Sten anvendes ofte ved forskellige former for industri med tung trafik, som havnearealer, fabriksarealer, fragtcentraler og lignende. SF®-Stenen leveres med skarpe kanter, hvilket giver en flot jævn overflade, der desuden er behagelig at køre på med indkøbsvogne eller trucks med faste dæk. 

Tilbehørssten til SF®-sten 

SF®-Sten er ikke kun én sten, men et system af sten med bl.a. tilbehørs, afslutnings- og græsarmeringssten. Skal man anlægge SF®-sten over et stort areal, hvilket stenene ofte anvendes til, er de klart at foretrække som maskinlægningssten. Disse findes med 36 stk/lag, 48 stk/lag og 44+8stk/lag. 

SF®-Stenen leveres med fugeknaster.

Kvalitetssikring

For at opretholde den kendte IBF kvalitet, udføres der løbende en omhyggelig kontrol på vores laboratorier, således det sikres, at produktstandardens krav overholdes. Derudover er IBF underlagt 3. parts overvågning af BVK (Betonvarekontrollen). 


trekantsmærket_belaegning

Specifikationer
Varenummer: 402008000
DB varenummer: 4731485
Farve: Grå
Tykkelse i cm: 8
Kanter: Skarpkantet
Produktknaster: Ja
Overflade: Standard
Anvendelse: Indkørsel
Vægt i kg pr. stk: 79,25
Vægt i kg. pr. pl.: 1268
Deklaration: 291
Ydeevnedeklaration: S1
Antal m2 pr. palle: 7,21
Antal pr. m2: 2,22
Antal pr. palle: 16
Vægt i kg pr. m2: 176

Værktøjer

Nedenfor har vi samlet værktøjer som både vi og vores kunder, ofte anvender i forbindelse med SF®-Sten.

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med SF®-Sten. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang.