Slider img

Prøv den nye Visualizer

Slider img

Tagsten leveret præcis hvor du skal bruge dem


IBF Tagsten

BETONTAGSTEN DER HOLDER TIL DET DANSKE VEJR

IBF betontagsten er fremstillet af gennemfarvet beton, der slutbehandles med en robust overfladebehandling, der holder til det danske vejr. En sikker og langtidsholdbar løsning - med indbygget god økonomi. 

Kontakt os

Hent oplægningsvejledning

Din komplette guide til oplægning af IBF Tagsten. Åbn guiden på din mobil og brug den ude på byggepladsen.

Inspirer din kunde med visualisering

Vis din kunde hvordan et nyt tag løfter huset med IBF Visualizer.

Et grønnere tag med solceller

Vidste du, at du kan tilbyde din klimabevidste kunde en tagløsning med integrerede solceller? Læs mere om løsningen her.

Beregn materialeforbrug

Med IBF Tagberegner kan du få et hurtigt overblik over hvor mange tagsten og hvor meget tilbehør, din næste opgave kræver.

Stil krav til tilbehøret

Levér et godt tag med en samlet garanti, når du vælger originalt tilbehør til dit projekt.

En plan tagsten

IBF Funkis er en ny moderne plan betontagsten til både din privat- og erhvervskunde. Find alle specifikationer og info om tagstenen her i brochuren.

Montering af taghætte med krave

Trin-for-trin vejledning som beskriver, hvordan du monterer en taghættekrave.

Tjek forbrug

Prøv IBF Tagberegner

Se hvor mange tagsten og hvor meget tilbehør, du skal bruge til din næste opgave.

ARTIKLER

Tagsten leveret på taget - spar tid og penge

Læs mere

Din sikkerhed for kvalitet - 30 års garanti på IBF tagsten

Læs mere

Få et overblik over glanstal og guide din kunde

Læs mere

Tagsten af beton

IBF har produceret og udviklet betontagsten i mere end 45 år. Tagstenene er fremstillet i gennemfarvet beton og er et bæredygtigt materiale af råstoffer fra naturen: sand, grus, kalk og vand. Fordelen er holdbarhed og en overfladebehandling, som blandt andet modvirker mos- og algedannelse på taget. Det betyder, at IBF tagsten HOLDER til det danske vejr. Vi tester og udvikler vores tagsten i eget laboratorium, derfor tør vi også roligt yde 30 års garanti på vores betontagsten fra den dag, det leveres til dit hus. 

Betontagsten med høje glanstal 

Du må gerne stille krav til kvaliteten af IBF tagsten, og med vores glanstal får du markedets højeste glanstal indenfor betontagsten, som sikrer en kosmetisk længere levetid. Glansen fremkommer netop ved kvaliteten eller laget af overfladebehandling, som tagsten er behandlet med. Jo blankere en overflade, jo mindre risiko er der for begroning. 

Tagstenenes glanstal er udtryk for, hvor stort genskin, der er fra et tag. Glanstal fra 0-10 er klassificeret med en kategori, som hedder ”mat”. Med matte tagsten får du ikke problemer, selvom du bor i et område, hvor lokalplanen påpeger, at der ikke må anvendes blanke tagsten med generende genskin. IBF tagsten rangerer indenfor 4 -9 afhængig af type og farve, og har de højeste glastal indenfor betontagsten. 

Tagsten med hurtigere læggetid

IBF producerer tagsten i to forskellige typer: Dobbelt-S og Vinge Økonomi, som begge også fremstilles i en ”plus”-udgave med ekstra blank overflade. Begge tagsten er dobbeltvingede, hvilket betyder, at læggetiden er væsentligt forkortet sammenlignet med traditionelle enkeltvingede tagsten. For at det er muligt at matche det ønskede udtryk om stil med husets farve og udformning, fremstiller vi IBF tagsten i syv forskellige farver: Sort, antracit, teglrød, rød, mokka og gul, afhængig af hvilken type tagsten, du vælger. 

Tagstenstilbehør for holdbare detaljer 

For at sikre, at du får lagt det perfekte tag - med flotte og holdbare detal­jer, er det vigtigt at du sikrer dig, at der anvendes originalt IBF tilbehør. IBF tilbehørsserie er i højeste kvalitet, og med op til 30 års garanti sikres lang levetid og en økonomisk holdbar og sikker investering. 

Så når du bestiller dine nye IBF tagsten, er det selvfølgelig vigtigt, at du får det rigtige tilbehør med. IBF tagstenstilbehør omfatter både alu-ruller, Polyform Flex, taghætter, toplægteholder, fuglegitter, bindere, rygningsbeslag og alu-søm. Du kan finde mere information om IBF tagstenstilbehør i brochuren. 

Hvor mange tagsten skal der bruges til det færdige tag? 

Antallet af tagsten der skal anvendes til det færdige tag, er meget afhængigt af hvilket type hus du har. Du kan anvende IBF tagberegner til at finde ud af hvor mange tagsten, der skal bruges til netop dit hus. I programmet vælger du, om du bor i et længehus, vinkelhus eller noget helt tredje. Programmet tager også hensyn til valme og kviste på huset. Slutvis får du en komplet liste med antallet af tagsten samt hvilket tagstenstilbehør, der skal bruges til dit hus. 

Hvad koster et nyt tag? 

Du kan finde din nærmeste forhandler af IBF Tagsten her på siden, og kontakte dem for en pris på vores betontagsten. Inden du besøger vores forhandler, kan det være en idé at beregne, hvor mange tagsten, du skal bruge. IBF Tagberegner er et gratis værktøj, som nemt og hurtigt kan give dig et overblik over forbruget af tagsten på netop dit hus.