22/06-2017

Her må man gerne træde på blomsterne

I disse dage er IBF at finde på Danmarks største haveudstilling Cph Garden i Valbyparken.
Der er omkring 150 udstillere på haveshowet, som er inspireret af de verdensberømte engelske haveudstillinger, Chelsea Flower Show og Hampton Court Flower Show. Udstillingens sidste dag er søndag den 25. juni.
 
På IBF ikon- og udstillingshaver, som er designet af Marianne Levinsen Landskab, fik publikum en oplevelse af betonens møde med haven. Med titlen: En verden af beton og duften af timian - indbød ikonhaven til, at man trådte op på cirklen og mærkede den kølige beton og den bløde duftende timian. En smuk kombination, som gav mange fine tilkendegivelser fra til besøgende.
Udstillingshaven, som var omsluttet af 3 forskellige bambusarter, virkede med trædefliserne i jern og beton, dragende for den forbipasserende - der fik en oplevelse af cirklen som et samlet rum. 
 
Marianne Levinsen fortæller, at idéen bag de to cirkler, var at bygge lavt - hvor de andre haver byggede højt, og at de to cirkler skulle ”skille sig” ud fra de øvrige firkantede haver - hvilket i høj grad også blev bemærket.
 
Marianne Levinsen Landskab arbejder poetisk og visionært med landskabsarkitektur i alle skalaer – fra byplanopgaver, klimatilpasningsprojekter til offentlige rum og private haver.
 
IBF har siden 1960 beskæftiget sig med produktion, udvikling og salg af belægningssten, fliser, tagsten, rør, brøndgods, fabriksbeton og specialløsninger. IBF er i dag en af Danmarks førende producenter af betonprodukter med mere end 20 produktionssteder i Danmark og udland. IBF er “En verden af beton”.