Hør hvad lederen ved AffaldVarme Aarhus har at fortælle om den nye Genbrugsstation i Lisbjerg


Betonværker over hele landet

Med over 20 lokale værker fordelt over hele Danmark, er vi tæt på enhver støbeopgave.

Ring til din blandemester

Den direkte kommunikation vægtes højt og det er derfor blandemesteren selv, du får i røret, når du giver os et kald. 

Pumpestørrelser fra 24-58 m

Skal der pumpes højt - eller over et lejlighedskompleks? Med variable pumpestørrelser kan vi levere betonen lige dér, hvor der støbes.

Høj kvalitetssikring

Ved hvert værk er tilknyttet eget laboratorium, hvor der tages prøver af betonen iht. gældende standard.

IBF Beton

FABRIKSBETON ER BETON TIL TIDEN

Beton til Tiden betyder, at vi kan løse enhver tænkelig opgave til tidens byggeri. Udover beton til støbning af gulve, dæk, fundamenter, søjler, broer, veje, belægninger og slidlag m.m. laver vi specialløsninger som f.eks. indfarvede betonvægge med unikke strukturer, arkitektoniske elementer o.lign. i tæt dialog med arkitekt eller projektleder. Med stationer, der dækker det meste af Danmark er vi tæt på dig som kunde. Ordren leveres indenfor en fornuftig tidsramme og allervigtigst, vi sparer ressourcer - når vi fragter betonen ud. 

Find din lokale afdeling

AKTUELT

Beton til et stærkt fundament

IBF Fabriksbeton er BETON TIL TIDEN. Fra grusgrave rundt i Danmark, fragtes grus og sand til den nærmeste IBF blandestation. Her blandes betonen til bl.a. grovbeton, slidlagsbeton, flydebeton, undervandsbeton, anlægsbeton og thermobeton.  Udover støbning af gulve, dæk, fundamenter, søjler, broer, veje, belægninger og slidlag m.m. laver vi specialløsninger, som f.eks. indfarvede betonvægge med unikke strukturer, arkitektoniske elementer o.lign. i tæt dialog med arkitekten. Processer der kræver høj standard og præcision.