Flydebeton/Vibrationsfri

En af tidens mest solgte typer færdigbeton er vibrationsfri beton, også kaldet flydebeton eller selvkompakterende beton (SCC).

Ved hjælp af tilsætningsstoffer, er det muligt at producere en beton med flydeegenskaber, hvilket adskiller den fra traditionel beton. 

Mere bæredygtigt cement
Som noget nyt, er det nu blevet muligt at producere beton af cement, som har et lavere CO2-aftryk. Ved anvendelse af FUTURECEM vil den gennemsnitslige besparelse være ca. 25%. Et vigtigt skridt, når vi taler om, at beton skal være et mere bæredygtigt byggemateriale.

Ved anvendelse af FUTURECEM vil der være en varmere grå nuance end ved traditionelt cement.


Kontakt IBF Fabriksbeton

  • Få et tilbud på projektet
  • Vi sidder klar til at hjælpe
Information
Spørgsmål og svar
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

Vibrationsfri beton frigør selv den indkapslede luft. Betonen har en god flydeevne, hvilket gør efterbehandling og afretning meget lettere. 

Det kan f.eks. foregå med et PVC-rør på et skaft - også kaldet en jutter. Vibrationsfri beton er ikke selvnivellerende, men betragtes som selvudjævnende. 

Styrkeklasse: Leveres som standard i 4 styrkeklasser: 20 MPa, 25 MPa, 30 MPA eller 35 MPa. med 32 mm sten som standard. Kan også leveres med 16 mm eller 8 mm sten efter ønske.  

Konsistens: Vælges typisk i intervallet flydemål 500 – 600 mm

Beton til tiden

Når vi siger, at IBF er Beton til Tiden, så betyder det at vi følger med tiden og trenden. Vi udvikler og tester nye metoder indenfor overflader og holdbarhed. Men tiden er også et vigtigt element, i det vi foretager os. Vi respekterer, at tiden er afgørende for de fleste byggeprojekter. Fra rettidig rådgivning til rettidig levering. Derfor giver vi et enkelt løfte til vores kunder: Beton til Tiden.

Værktøjer

Nedenfor har vi samlet værktøjer som både vi og vores kunder, ofte anvender i forbindelse med flydebeton/vibrationsfri.

Brochurer og vejledninger

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med flydebeton. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Betonværker, der dækker det meste af Danmark

Find dit nærmeste betonværk

Certificeret færdigbeton efter danske standarder

Rutinerede medarbejdere, der hjælper dig i mål 

Se vores service og ydelser