Varenummer: 348008000

Klostersten Tek 8 cm Sort Granit Kuglehærdet

  • CheckmarkCreated with Sketch. Velegnet til maskinlægning
  • CheckmarkCreated with Sketch. 5 forskellige størrelser i hvert lag
  • CheckmarkCreated with Sketch. Granittilslag i toppen
Klostersten Tek maskinsten kuglehærdet Solith

Rød

Klostersten Tek maskinsten kuglehærdet hvid marmor

Hvid

Klostersten Tek maskinsten kuglehærdet Solith

Antracit

Klostersten Tek maskinsten kuglehærdet Solith

Brun

Projektvare

Kontakt os

  • Få et tilbud på projektet
  • Vi sidder klar til at hjælpe
  • Mulighed for specialløsninger
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

IBF Klostersten Tek er skarpkantet belægningssten, som fremstilles i fem forskellige formater og er støbt med specialtilslag af granit eller marmor afhængig af variant. I denne belægningsserie er ikke kun fokuseret på belægningsstenens karakteristiske kuglehærdede overflade, men også på en effektiv lægning. Ved levering modtages Klostersten Tek på palle i færdigt læggemønster sammensat af de fem formater. Udlægningen er derfor yderst hurtig og effektiv.

Klostersten Tek i hvid marmor er støbt på hvid cement, hvor det øverste lag erstattes af et tilslag af hvid marmor. Afslutningsvis er stenen blevet kuglehærdet, hvilket giver den unikke overflade.

Klostersten Tek i farven solith er støbt med specialtilslag af mørk granit og er efterfølgende blevet kuglehærdet.

Som alternativ til den kuglehærdede overflade, kan Klostersten Tek også leveres med almindelig belægningsoverflade i 2-Lagsbeton eller en 2-lagsbeton med tilslag af granitoverflade (glat). 

Klostersten Tek kan anvendes til de fleste typer belægning, men er især velegnet til større arealer, hvor maskinlægning kan udnyttes. Det være sig torve, by- og boligveje, parker og lignende. Med belægningsstenens skarpkantede udformning, er Klostersten Tek et godt valg på f.eks. parkeringsarealer, hvor der vil være kørsel med indkøbsvogne. 

Klostersten Tek leveres med specielle fugeknaster. Belægningen lægges med en fuge på 4-8 mm uden betonkontakt.

Kvalitetssikring

For at opretholde den kendte IBF kvalitet, udføres der løbende en omhyggelig kontrol på vores laboratorier, således det sikres, at produktstandardens krav overholdes. Derudover er IBF underlagt 3. parts overvågning af BVK (Betonvarekontrollen). 


trekantsmærket_belaegning

Specifikationer
Varenummer: 348008000
DB varenummer: 1673644
Farve: Antracit
Tykkelse i cm: 8
Kanter: Skarpkantet
Overflade: Kuglehærdet granittilslag
Anvendelse: Indkørsel
Vægt i kg pr. stk: 4,19
Vægt i kg. pr. pl.: 1609
Deklaration: 1886
Ydeevnedeklaration: S1
Antal m2 pr. palle: 9,12
Antal pr. m2: 42
Antal pr. palle: 384
Vægt i kg pr. m2: 176


Video

Omkring Jyske Banks bygning i Silkeborg, som er tegnet af Årstiderne Arkitekter, er anvendt Klostersten Tek i den mørke farve solith. Landskabsarkitekt på projektet Susan Honoré Nielsen fortæller: ”Bygningens markante udtryk og de karakteristiske rustne kuber, som facaden er beklædt med, krævede en rolig og understøttende belægning, som samtidig skulle give et eksklusivt udtryk. Klostersten Tek belægningen, som består af 5 forskellige formater og støbt med specialtilslag af mørk granit, var et oplagt valg. Stenen matcher bygningen rigtig flot.”

Brochurer og vejledninger

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med Klostersten Tek. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang.