Varenummer: SW10216

Presrør - vådstøbte

IBF Presrør er et cirkulært armeret betonrør beregnet for gennempresning i jord.

Presrør anvendes under veje, jernbaner, dæmninger og bebyggelser - altså steder hvor opgravning er uhensigtsmæssig.

Produceres efter ordre. Kan produceres i andre længder og dimensioner end angivet - kontakt intern salg. 

Kontakt os

  • Få et tilbud på dit projekt
  • Vi sidder klar til at hjælpe
  • Mulighed for specialløsninger
Information
Spørgsmål og svar
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation

Udover anvendelsen som spilde- eller regnvandsrør, kan rørene anvendes til at føre forskellige tekniske installationer, eller som forbindelsesgange.

Metode

Fra en grubbe presses rørene ved hjælp af hydrauliske cylindre ind i jorden, samtidig med at der inde i røret kontinuerligt bortgraves jord. Jorden føres bagud igennem de allerede lagte rør og kan køres bort.
For at lette glidning imellem rør og jordarter og sikre at eventuelle hulrum omkring rør er udfyldte, kan rørene udføres med kontraventiler, som giver mulighed for at tilføre glide-/fyldemiddel.

Forreste Presrør påmonteres et styrbart stålrør med skær for at reducere såvel pressekraft samt gøre det muligt at justere retningen.

Den længste strækning som rørene kan presses igennem jorden - afgøres af jordarterne og disses friktion. Er der ønsker om en større presselængde - eller stiger pressekraften ud over det forventede niveau, er det muligt at indsætte en hydraulisk mellemstation, som opdeler presselængden i 2 eller flere strækninger.

Uden mellemstation er en presselængde på 150 m ikke usædvanlig.

Beton til tiden

Når vi siger, at IBF er Beton til Tiden, så betyder det at vi følger med tiden og trenden. Vi udvikler og tester nye metoder indenfor overflader og holdbarhed. Men tiden er også et vigtigt element, i det vi foretager os. Vi respekterer, at tiden er afgørende for de fleste byggeprojekter. Fra rettidig rådgivning til rettidig levering. Derfor giver vi et enkelt løfte til vores kunder: Beton til Tiden.

Aktuelt

IBF Perfect Brønde - En ny tidsalder for brønde er igang

Se mere her

Linjeafvanding - transport af regnvandet

Læs guide

Komplet udskiller med integreret sandfang

SE produkter

Værktøjer

Nedenfor har vi samlet værktøjer som både vi og vores kunder, ofte anvender i forbindelse med rør.

Råd og inspiration

Få råd og brancheviden fra IBF til dit næste projekt med betonrør. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang.

Relaterede produkter