Slider img

Klimabyer skyder op, og fodboldbaner skal pludselig opbevare regnvandet


Slider img

Hvis du også brænder for beton ...


Slider img


Slider img
Slider img
Slider img
Slider img
Slider img
Slider img
Slider img
Slider img
Slider img
Slider img
Slider img
Slider img

Til ære for dig...

Dette site er til ære for dig som arkitekt og landskabsarkitekt. Dig, der også brænder for beton. Beton er nemlig et godt valg. Til enhver tid. Fordi den er stærk - og fordi den er bæredygtig. Vi ønsker at inspirere dig til at tænke i beton. Om det er en væg, en trappe, en døbefont, en støjmur, en bro, en søjle, et parkour anlæg, en bænk eller et særligt kunstværk - så er der ingen begrænsninger. Vi hjælper dig med at realisere dine kreative visioner. Tilmeld dig i øvrigt vores mailservice, hvis du vil have sidste nyt - direkte i din indbakke...

FILM: Hør hvad CEBRA har at fortælle ...

Se filmen og hør projektlederen fra CEBRA Architects fortælle om det unikke besøgscenter Skamlingsbanken, som er spækket med beton.

FILM: In situ støbte betonfacader til Arkitektskolen Aarhus

Hør hvad projektchef og arbejdsleder har at fortælle om arbejdet med betonen.

Ny genbrugsflise - designet af Schønherr

Den nye betonflise BIG-pices og SMALL-pices af genbrugsbeton er designet af Schønherr Landskabsarkitekter, og er et bæredygtigt alternativ til granitbelægninger.

Kostede fliser og et bryghus

De store betonfliser henleder tankerne på de maltproducerende industridage...

Gendarmhuse i hvid beton

Det er landskabsarkitekt Steen Gelsing der har tegnet de tre gendarmhuse i hvid beton, som skal fungere som infostandere.

Interview: Der er styr på vandet i Irma Byen

Hør landskabsarkitekt Rikke Høy Eskedal fortælle om LAR løsninger og anlæg i beton, som forsinker og afleder vandet - og dermed sikrer byen mod en 100 års hændelse.

Film: Hør hvad arkitektens idé var...

Nedslidte uderum og et stramt driftbudget gjorde opgaven med at opgradere udearealerne ved Campus UCN i Hjørring ekstra krævende.

Interview: En snak om et byrum

Willy Rosseel og Jens Arendt fra ARKPLAN fortæller om projekt ved Østre Havn i Aalborg, hvor beton, stål og tegl har været vigtige elementer i byrummet.

Blogindlæg: COBE har designet sin egen flise

COBEs ønske om at skabe en belægning med mere liv, struktur og stoflighed end en normal betonflise - blev til ”Bella Fin fliser”. Læs blogindlæg og hør hvordan den blev til.


En kantzone med det hele

Blogindlæg af: Louise Irminger Axholm, direktør og partner i Danielsen Urban Landscape.


Betontagsten - dansk håndværk

Beton kan også være grøn


Et af vores overordnede mål er at levere beton til fremtidens bæredygtige byggeri. Vores tiltag med nulspild og idéen om at genbruge betonen viser, at vi netop er godt på vej mod et sundere og mere bæredygtigt byggemateriale. Blandt andet genanvender vi meget af den beton, som er i overskud fra leverancer til fliser, fundamenter, vægge m.m.